• 1. Πότε χρησιμοποιείται η κάλυψη «οδική βοήθεια από ατύχημα»
  Η οδική βοήθεια από ατύχημα είναι κάλυψη η οποία παρέχεται σχεδόν από όλες τις ασφαλιστικές (μέσα από τα πακέτα τους) και χρησιμοποιείται μόνο όταν το όχημα υποστεί ζημιά μόνο από ατύχημα και σε καμία άλλη περίπτωση.
 • 2. Τι καλύπτει η οδική βοήθεια
  - Μηχανική, ηλεκτρική και ηλεκτρονική δυσλειτουργία (π.χ. σασμάν, *μπαταρία, φλάντζα, δίσκος-πλατό κλπ.) - Βλάβη στα ελαστικά (συνήθως σκάσιμο) - Απώλεια κλειδιών - Έλλειψη καυσίμου ή τροφοδότηση του ρεζερβουάρ με λάθος καύσιμο
 • 3. Η πραγματικότητα λέει ότι:
  - Σχεδόν 1 στους 5 οδηγούς θα καλέσει για οδική βοήθεια στη διάρκεια ενός χρόνου. - Η Ελλάδα έχει έναν από τους πιο γερασμένους στόλους αυτοκινήτων στην Ευρώπη, με τη μέση ηλικία να υπερβαίνει τα 15 χρόνια. Άρα είναι πιο πιθανό τα οχήματα να εμφανίσουν μηχανικά προβλήματα. - Λόγω οικονομικής κρίσης, συχνά καθυστερούμε ή αναβάλουμε το service. Η ελλιπής συντήρηση είναι σημαντικός παράγοντας εκδήλωσης βλαβών
 • 1. Ποια η διαφορά της με την «οδική βοήθεια;»
  Η οδική βοήθεια είναι επιπλέον κάλυψη σχεδόν σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε λόγο, είτε λόγο ατυχήματος είτε λόγο μηχανικής βλάβης.
 • 2. Τι μου προσφέρει η οδική βοήθεια
  - Την επιτόπου επισκευή οχήματος ή - Tη ρυμούλκηση του σε συνεργείο. Για παράδειγμα, αν το όχημα σου πάθει μηχανική βλάβη ή σκάσει το λάστιχό του, η υπηρεσία οδικής βοήθειας θα σου αλλάξει το λάστιχο ή θα σε μεταφέρει στο πλησιέστερο συνεργείο εάν το όχημα δεν επισκευάζεται επιτόπου.
 • 3. Αν τη χρειαστώ που θα καλέσω
  Καλείς στο +30 694 41 23 433 , όλο το 24ωρο, και οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σου το συντομότερο. Χρησιμοποιείς το SOS Button που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του www.trustassistance.gr από το κινητό σου.

Βοήθεια
Εκτακτης Ανάγκης

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στο δρόμο.

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ